6 thoughts on “Mi a sikeres hirdetések titka? (Facebook, AdWords stb.) – Kiến thức tự học Facebook Ads mới nhất.

  1. Krisztián Farkas says:

    Érdemes lenne pár szót ejteni erről a facebook/google hírdetés utáni áfa fizetésről, mert mostanában egyre több helyen találkozom ezzel a témával, és az emberek nem igazán vannak tisztában ezzel (köztük én sem).

  2. fonalcenter says:

    Kedves Viktor Matatis! Nagyon szerencsésnek érezheti magát, ha ez Önnek kezdettől fogva evidens volt és még alkalmazni is tudta! Higyje el, az emberek nagy része bizony nem így van ezzel. Nekem például éppen az volt a nézetem, amit Balázs az eljén elmondott, főleg annyi profi marketing iroda ajánlatát elolvasva, hogy ha nem tudok 1 Ft-ból minimum 2-őt csinálni, de ügyesek ugye 5-öt csinálnak, akkor nem is merek belefogni, mert a vesztést azt nem tanulópénznek éreztem, hanem a hozzánemértésem , kudarcom jogos "jutalmának". és meg kell mondjam pontosan az volt az érzelmi és gondolati gátja bennem az egész hirdetés ügynek, amit Balázs kibontott. Lehet, hogy a férfiak racionálisabban gondolkodnak, mint mi nők, de nekem nagyon sokat mondott ez a videó. Sok sikernek kizárólag a gondsolkodásmód az akadálya, ha azt valaki helyreteszi, akkor szárnyakat kaphat az ember- persze megfelelő szakismeret mellett. Ezért tanulunk, de gondolkodásmód váltása nélkül nem tudjuk a tanultakat kamatoztatni a teljes lehetőség szerint.

  3. Viktor Matits says:

    Én nem is értem ezt a videót… Tényleg. Aki hirdet, az pontosan tudja, hogy a megtekintések zöméből nem fog semmit keresni. 1999 óta megtanultam, hogy még egy mezei újsághirdetést is tesztelni kell. Az pedig megjelenésbe és pénzbe kerül. Mindig akkor váltottam, amikor egy módszer nem volt elég hatékony, lecsökkent az eredmény…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *